Bagergade-bogb.dk Svendborg.Attraktiv ferielejlighed og skønt dobbeltværelse: hannefaurholt@mail.dk
Velkommen til Bagergade Bed and Breakfast i Svendborg by. Overnatning i grønne omgivelser midt i Svendborg . Mailadresse: hannefaurholt@mail.dk OBS: SKRIV DATO I EMNEFELTET, DET GØR DET NOGET NEMMERE FOR MIG, tak ) Ferielejlighed /dobbeltværelse. Ferielejligheden ligger på 1. sal. Der er en vidunderlig udsigt over trætoppene, så I tror ikke I er midt i byen med dens pulserende liv. Men det er I....ud og oplev - hjem og finde roen. Sådan skal det være på feriedage.
Svendborg, når her er bedst.
Svendborg er en meget stemningsfuld by. Her er meget musik og der er stor tradition for at også " ældre" går meget ud og nyder musik i byen.

Om vinteren er der således selv på hverdage musik i byen. Folk for folk har f.eks musik på tirsdage og kulturhuset Borgerforeningen, har forskellige tilbud med forskellig musik. Og dejlig mad i øvrigt.

Kulturpaladset har åbent  på torsdage, hvor der er skøn, ofte helt gratis musik.( www. Kulturpaladset.dk) ofte med www. Mads Toghøj.dk

Og så er der BØLGEN ved havnen, hvor der om sommeren, også på torsdage, er forskellig gratis musik. Bed and breakfast Svendborg :www.bagergade-Bogb.dk 
   Foto: Claus Hirsch Sørensen
Et lille blik i haven.
Haven er ganske dejlig. En skøn opgroet have med mange stauder, for dem der kan lide den slags. Alle er hentet på det lokale torv, som om sommeren er et særligt besøg værd. Blomsterne der, er så billige, at man oftest MÅ tage mange med hjem. Det bærer min have tydeligt præg af.

På Svendborg torv er der hele året igennem, en helt særlig stemning. Hele Svendborg bys befolkning " lufter" sig på torvet om lørdagen. Her mødes man, hilser og snakker OM og MED hinanden. 

Senere mødes man meget gerne på Cafe' Rouge. Også et helt særligt sted for den noget ældre generation i Svendborg. Plus 60 og frem er kernegæster.. Og de 60årige trækker gennemsnitsalderen NED. 

Hver lørdag kl 13 er der gratis musik frem til klokken 15 og både Grimbergen og Latten er særdeles billig. Cafe' Rouge er en fest om lørdagen i Svendborg. Og det er ganske vist.... 
 Bed and breakfast Svendborg : www.bagergade-Bogb.dk ( Bagergade Apartment)


Bagergade Bed and Breakfast ( Bagergade Apartment)
Kontakt: Bagergade Bed and Breakfast ved hannefaurholt@mail.dk 28899227
 Bagergade-Bogb.dk  ligger helt tæt på Hotel Svendborg og Svendborg bymidte.

 Indgangen til Bagergade Bed and Breakfast har indgang  via den nyanlagte Krøjers Have, som er en del af den grønne kile i Svendborg by.


Bed and breakfast Svendborg : www.bagergade-Bogb.dk . 


Bagergade Bed and Breakfast i Svendborg.
Filmugen i Svendborg. SVEND.

Du kan ikke bo tættere på biografen end her, hvor du blot går over parken over til biografen.
bed and breakfast Svendborg. www.bagergadeBogb.dk
Booking.com b
Kulinarisk Sydfyn.
ooKulinarisk Sydfyn.king.com.svendborg bedwwww. 

Bagergade Bed and make your own Breakfast i ferielejlighed i Svendborg
hannefaurholt@mail.dk
Www.bagergade-Bogb.dk

Bagergade Bed and Breakfast i Svendborg / FERIELEJLIGHED og dobbeltværelse ved hannefaurholt@mail.dk, er for folk der ønsker at bo absolut centralt i Svendborg bymidte. Ud over det at bo 3 minutter fra byen med alle dens tilbud, får du også en oplevelse af ferie, idet her almindeligvis er ret stille.
Det lyder som en drøm....og det er det....Se de nye fotoer....

Dobbeltværelse med egen indgang, eget bad og toilet : 550,00 kr incl linned.
Man kan tilberede mad på værelset, der er køleskab og en lille ovn og der er fri kaffe og the og man henter vand på badeværelset. Ønsker man køkken, så bestil lejligheden. Her bestiller man et værelse og FÅR et værelse.
Man er helt sig selv, idet værelset har egen indgang og eget bad/ toilet. 
Svendborg centrum.
bed and breakfast bed and breakfast bed and breakfast bed and breakfast bed and

FERIELEJLIGHEDEN i Bagergade-Bogb i Svendborg: 

Lejligheden er på 50 m2 med egen indgang, eget bad og et lille køkken / stue og et soveværelse. Lejligheden har indgang fra Krøyers have. 

Oplevelsen i lejligheden er, at roen falder over en og man kommer ned i tempo, ligesom når man lander på en af de små øer i Danmark. Øjeblikket efter er man i byen med dens muligheder. 
Ofte bliver folk i lejligheden i stedet for at gå ud og spise. Der er mulighed for at opholde sig i en skøn have, når vejret tillader det. 
Der er gratis parkering på matriklen ( ud fra princippet om først til MØLLE...)
😀
Pris: 700,00  pr nat for op til 2 personer. Ekstra personer 150,00 kr. Børn  under  12 år: 100,00 kr 
 ndborgferielejlighed svendborg. ferielejlighed svendborg ferielejlighed svendborg ferielejlighed svendborg hotel svendborg billigt gratis billigt gratis gra
 Er man så heldig at få del i ferielejligheden, laver man selv sin morgenmad.
ELLER man kan købe den på Hotel Svendborg, der ligger lige ved siden af og hvor der er et stort tag-selv-morgenmadsbord. Eller på Mouritz, den er både god og billig. 


Opholdet er incl. slutrengøring.Hotel Svendborg gratis Vandrerhejmmet Svendborg Vandrerhjem gratis billigt billigt ferie i svendborg  bo centralt  billigt billigt billigt

Dobbeltværelset i Bagergade -Bogb i Svendborg: 

Der er indgang lige ved parkering i Bagergade. 
Egen indgang og eget bad / toilet.
 Der er 1 rum, men opdelt i en soveafdeling og en hyggeafdeling. 
 Der er køleskab, MEN IKKE KØKKEN. 
Man kan sagtens selv lave let mad på stedet  og kaffe og the er til fri afbenyttelse. 

Ønsker man morgenmad, kan det anbefales, hvis ikke man laver den selv, at man kan tage den på Hotel Svendborg, hvor de har et stort tag-selv-morgenmadsbord. Eller et af de andre hyggelige steder i city som ligger 2 minutters gang fra Bagergade. Der er ikke direkte adgang til  haven, men man kan godt sidde udenfor og man kan også få en nøgle til haven, hvis man ønsker det.

Ønsker man at leje både værelset OG lejligheden i Svendborg, så skal man lige vide, at der IKKE er direkte adgang fra det ene sted til det andet. For at komme til lejligheden, skal man rundt om nabohuset. 

Meget vigtig info er :

Min stil er gammeldags og IKKE Feng SHUIagtigt. Tag stilling til dette FØR du booker. Ønsker du noget andet, så find noget andet. Jeg holder af den nordiske, svenske stil, godt med slitage. 

Opholdet er incl. slutrengøring, men man afleverer som man modtager det, opryddet.

Historie : I denne lille bolig har der i 50`erne boet en familie på 4 personer. far, mor og 2 børn. De boede der vel at bemærke fuldtids. Jeg har for nogle år siden haft besøg af den ene af døtrene, der fortalte om sin barndom der. Hvor badet er nu, havde de køkken og toilet var i gården. Bad var der ikke noget af. Prøv at bo som de gjorde og oplev hvordan det må have været- på godt og ondt.... ( tror heller ikke DE boede spor FENG SHUIagtigt i øvrigt)

Pris: 550,00 kr pr nat for op til 2. ( børn 100,00 kr / ekstra personer 150 kr) 


HENVENDELSE vedrørende overnatning i Bagergade Bogb i Svendborg:

OBS: 
HELST mailhenvendelse, idet jeg heldigvis også foretager mig andet
-og derved misser vi let en  aftale, så derfor,  brug denne:

Er det tæt på ønsket ankomst, så benyt begge dele. Er det samme dag, så ring:


 Ellers mail( husk dato for ønsket ankomst i emnefeltet )

OBS: 

Når vi laver en aftale om ankomst, så vær rar at komme til tiden eller send mig en sms, eller ring mig op, hvis I er forsinkede.
 Jeg har IKKE en receptionist som sidder stand by og bare venter til I dukker op - undskyld til jer, der naturligt gør det, men jeg har desværre oplevet både forsinkelser og også udeblivelser.

HVIS du telefonerer :0045 28899227, så giv mig lige en chance, hvis ikke jeg straks svarer - oftest ringer jeg tilbage i løbet af max 1 time eller 2 timer, men ellers lige så snart jeg ser opkaldet. SKRIV EN MAIL.
Aftaler er gældende, når jeg har bekræftet dem.

Der betales senest på ankomstdagen. DET ER KONTANT og det er, når man ankommer. 
🤩
Adressen er:

 Bagergade 47
 5700 Svendborg

med parkering på matriklen
 (OBS: Man betaler ikke for parkering og parkeringen er ud fra først til mølle-princippet- og der SKAL være plads til 3 biler, så venligst parker`så dette er muligt)
Bed and breakfast Svendborg : www.bagergade-Bogb.dk 
----o ----- o-----o-----o-----o-----o----o-----o----o-----o-----o-----o-----o-----o-----o-----o----

Parkeringspladsen, hvor der er plads til 3 biler.
 
Morgenmad:

Der er ingen morgenmadsservering fra min side, den laver man selv.

Man kan dog altid få en skive rugbrød med ost og kaffe og the er til fri afbenyttelse
Svendborg Vandrerhjem har en morgenbuffet som koster 75,00 kr og det ligger helt tæt på Bagergade-bogb.dk.


Ved evt. langtidsleje / tilbagevendende ugedage i vinterperioden aftales pris.

 Ferielejligheden ligger så centralt, som muligt. 
En oase midt i byen. Særlige oplevelser I Bagergade Bogb / ferielejlighed, er Svendborg Festdage/ kulinarisk Syd Fyn/ Filmtræf / Hansted live m.m.m.

Holder man af at være " der, hvor det sker ", så er Bagergade stedet disse dage. Der er musik i baghaven, hvor der for gæster i Bagergade B og B, er gratis adgang. Musikken slukker ved 23 -tiden. 

Ugen hvor der er filmtræf, er også særlig. Biografen ligger 25 skridt fra lejligheden og man kan ved Open Bio tage sin stol med ud og nyde en gratis film i sommernatten. En helt speciel oplevelse af de gode.

Svømmehallen ligger også i baghaven og man kan gå i sin morgenkåbe hen over Krøjers have og på 1 minut være i hallen.

Alle andre oplevelser i byen ligger lige for og der er 5 minutter til havnen og de skønne sejlture på vandet og stranden.

hannefaurholt@mail.dk  OBS: skriv dato for ønsket ankomst i emnefeltet, det gør det noget lettere for mig- eller telefon:  0045 28899227 dog kun ved ønsket ankomst tæt på.

 Mails foretrækkes, da jeg arbejder og ikke kan  forventes at svare telefonen straks. Jeg ringer dog altid tilbage ved først givne lejlighed jeg ser der er ringet op.


Bagergade-Bogb.dk i Svendborg 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hanne gade | Svar 22.04.2019 19.43

Er lejligheden ledig for 2-3 overnatn. Sidst uge 29 elker i uge 30?

Birgitte Bruntse | Svar 06.03.2019 15.49

Hej Hanne

Hvordan ser det ud den 6. juli - 7. juli 2019 - 4 voksne ?

Hilsen Birgitte Bruntse

Hanne 10.03.2019 15.50

Hej Birgitte.
Venligst skriv på min. Mail : hannefaurholt@mail.dk. Dette er den åbne side.

Christina Jönsson Krogh | Svar 23.01.2019 11.22

Hej Hanne. Hvor ser det hyggeligt ud hos dig. Jeg vil overraske min mand da vi har bryllupsdag den 2 feb med en overnatning fra 2-3 feb hvis du har noget ledigt

Inge | Svar 14.07.2018 23.30

Har du plads til 3 personer fra på mandag den 16./7.-onsdag den 18./7.
Vil du skrive meget hurtigt tilbge

Inna | Svar 02.04.2017 19.26

Hei,

Hei,
Vi er 4 voksne og 2 småbarn (trenger 2 barnesenger) ønsker å leie hus/leilighet 28./29.4- 10.5.
Dersom de har noe ledig i det tidsrommet, kan de vennligst også sende med beskrivelse /bilder av tilværelsen, takk!

Vennlig hilsen
Inna

Ole Bonhjem | Svar 26.07.2016 00.05

Hej Hanne.
Har du et ledigt værelse imorgen tirsdag d. 26/7 - onsdag d. 27/7 ?
Vi er 2 tilfredse, der tidligere har nydt ophold hos dig.
Vh, Ole Bonhjem

Jeanne Palmbo | Svar 13.09.2011 19.33

4 generationer siger 1000 tak for en fantastisk weekend på dit usædvanlige dejlige velfungerende sted. Lys, luft, ro og balance lige midt i byen. En skøn have.

Marianne Freitag | Svar 14.01.2011 15.50

Kære Hanne.
Jeg kommer snart over til dig. Sneen skal lige være væk og jeg savner at vende tilbage til dejlige Svendborg og dig og dit skønne hjem.
Mange knus

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 11:57

Det ser rigtigt hyggeligt ud, det kunne jeg godt tænke mig sammen med min mand engang i foråret .

...
19.05 | 11:51

Hej Hanne, Er det muligt at bo 2 v og 3 børn hos dig? 8 - 12 juli? Hilsner fra Tina.

...
22.04 | 19:43

Er lejligheden ledig for 2-3 overnatn. Sidst uge 29 elker i uge 30?

...
10.03 | 15:50

Hej Birgitte.
Venligst skriv på min. Mail : hannefaurholt@mail.dk. Dette er den åbne side.

...
Du kan lide denne side